ΑΝΑΚΑΙΝIΣΕΙΣ

Η εταιρία "TOUTSIS STORE" αναλαμβάνει την ανακαίνιση, την επισκευή, τη διαμόρφωση ή την ολοκληρωμένη δόμηση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου.
Το εξειδικευμένο προσωπικό θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τις ιδέες σας και να βρείτε πρακτικές λύσεις προσαρμόζοντας τους χώρους σας στις απαιτήσεις και στις λειτουργίες που εσείς θέλετε.

Τα πλεονεκτήματα μας:
- Παρουσίαση από την αρχή του συνολικού κόστους του έργου χωρίς επιπλέον χρεώσεις
- Συγκεκριμένη ημερομηνία παράδοσης του έργου
- Μελέτη σύμφωνα με το ύψος δαπάνης που έχετε επιλέξει
- Επαγγελματικό τεχνικό προσωπικό και ποιοτική εκτέλεση των έργων
- Εγγύηση στα έργα μας για τρία χρόνια με πιστοποιημένα υλικά και εργασίες
- Ποιότητα κατασκευής σε πολύ καλές τιμές

Πριν από οποιαδήποτε απόφαση, θα πρέπει να αποφασίσετε το εύρος της ανακαίνισης. Θέλετε να προβείτε σε ανακαίνιση με αφορμή κάποια επισκευή που επείγει; Θέλετε να ανακαινίσετε το σπίτι για οικονομία στην ενέργεια που καταναλώνετε για ψύξη και θέρμανση; Θέλετε να κάνετε το σπίτι σας πιο ασφαλές; Θέλετε να ανακαινίσετε το σπίτι σας για να δημιουργήσετε χώρους και να το χαίρεστε κάθε μέρα για περισσότερα χρόνια;

Η Ανακαίνιση είναι μία διαδικασία πολύπλοκη και εάν οι εργασίες προγραμματιστούν σωστά μπορούν να σας γλυτώσουν από κόπους και έξοδα.. Οι άνθρωποι της "TOUTSIS STORE" θα σας βοηθήσουν με την εμπειρία τους στην οργάνωση, διαχείριση και επίβλεψη της ανακαίνισης του σπιτιού σας.