ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΤΟΥΤΣΗΣ Ο.Ε.
Η επιχείρηση ΤΟΥΤΣΗΣ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 2006 από τον πατέρα των σημερινών της ιδιοκτητών κ. Τούτση Αργύριο.
Σκοπός της ίδρυσης της ήταν η ανάπτυξη γενικού εμπόριο στην περιοχή της Σαλαμίνας, με αρχική κύρια δραστηριότητα την πώληση καυσόξυλων και γαιανθράκων. Στην συνέχεια επεκτάθηκε στην εμπορία φυσικών πετρωμάτων, ενεργειακών τζακιών, παραδοσιακών τζακιών, ψησταριών ( BBQ ), αδρανών υλικών οικοδομής, διακοσμητικών κήπων, και πλέον δραστηριοποιείται και στον κλάδο των ανακαινίσεων επιχειρήσεων - σπιτιών , στον κλάδο των εκσκαφών διαθέτοντας ιδιόκτητους εκσκαφείς ( jcb ) καθώς και στον κλάδο των μεταφορών (Δ.Χ.) με ιδιόκτητους γερανούς - ανοιχτά ( open ) - και κλειστά οχήματα.
Σήμερα η επιχείρηση είναι μια εκσυγχρονισμένη μονάδα, με σύγχρονες εγκαταστάσεις , εκθετήριο χώρο και γραφεία σε έναν χώρο 4,000 m2, ο οποίος βρίσκεται μόνο 300 μέτρα από το κέντρο της Σαλαμίνας.
Επίσης έχει αποκλειστικές συνεργασίες με την εταιρία ΑKROLITHOS natural stone , ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΡΑΓΚΟΣ ενεργειακά τζάκια , ΚΡΙΘΑΡΗΣ δομικά υλικά, THERMOZEL παραδοσιακά τζάκια- ψησταριές, ISOΜΑΤ στεγανωτικά, επισκευαστικά υλικά και χρώματα, καθώς και με διάφορες παρεμφερής εταιρείες και από την Ελλάδα και από το εξωτερικό.

Έτσι μετά από προσπάθειες και δουλειά πολλών ετών υπερηφανευόμαστε ότι η ταχύτατα αναπτυσσόμενη και εξελίξιμη επιχείρηση μας η οποία δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Ελληνική αγορά είναι μια από τις καλύτερες ανερχόμενες στον τομέα της.

ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ

1

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Άμεση απάντηση στα τηλεφωνήματα σας με προσωπική ανταπόκριση από το τμήμα παραγγελιών, το εμπορικό, το οικονομικό αλλά
2

ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 07:30 ΕΩΣ ΤΙΣ 20:30   Παρέχουμε εξυπηρέτηση με υπευθυνότητα για την άρτια
3

ΣΥΝΕΠΕΙΑ

Σε δρομολόγια, σε παραδόσεις εμπορευμάτων καθ'όλη την διάρκεια τηςσυναλλαγής μας. Άμεση ενημέρωση σε περίπτωση

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

Στις αποθήκες μας έχουμε άμεσα διαθέσιμα απόθεματα από τα περισσότερα είδη που εμπορευόμαστε αλλά ακόμα και αν δεν υπάρχει κάτι εκείνη την στιγμή που θα το θελήσετε, μέσα σε μόλις 1 ή 2 ημέρες, το προϊόν θα βρίσκεται στα χέρια σας.
Άνετο πάρκινγκ και εύκολη πρόσβαση, είσοδος και έξοδος από 2 μεριές, καθηστούν άνετη την επίσκεψη σας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας !